vrijdag 15 juni 2012

Einde spoor Groningen 00.18 uur, juni de 15e

Lieve mensen. Helaas. Het ging allemaal sneller dan verwacht. Gistermiddag hadden pappa en mamma een gesprek met de dokters. De longen, de schimmel. Mijn lijf trekt het niet meer. Pappa en mamma hebben einde middag een lange wandeling gemaakt en op een terras in de zon onder het genot van één rosé met daarbij een kleine versnapering zich voorbereid op een afscheid. De avond verliep prettig en samen, met ons drietjes hebben we de kralen van de afgelopen twee heftige weken aan de kanjerketting geregen. Met op de achtergrond wat gezellige muziek, het meezingen van pappa en mamma hebben we een fijne avond gehad. Eergister heb ik de ogen nog even open laten gaan en mijn mond en vingers bewogen. Als teken naar pappa, mamma, Niels en Juul dat het goed was. Gisteravond hebben de lieve artsen en mannelijke zusters ons geholpen met de laatste uren. Langzaam en geleidelijk aan werden de medicijnen stopgezet. Als laatste is de dieselmotor van het beademingsapparaat stopgezet. Dit was rond middernacht. Zeer snel, na drie pufjes heb ik mijn geweldige leven omgezet naar dat van een mooie ster. Vanavond als als het donker is en hopelijk helder zie je mij boven in de hemel. Die ene mooie grote met dat vele licht. Het afgelopen jaar zat ik samen met Juul, Niels, Mamma en Pappa in die snelle trein. Deze trein is gestopt vannacht om 00.18 uur. Het eindstation. Ik ben uitgestapt maar zal beslist in het leven van mijn dierbaren de weg verder bewandelen. Vanochtend ben ik samen met pappa en mamma naar Zwolle gereden, voor de laatste keer deze bekende rit. Dit keer riep ik bij het binnenrijden niet "kijk molen" en "thuis!" Dit keer was het stil in de auto, muisstil. Mijn leven was niet lang, veel te kort. Desondanks super maar dan ook super mooi en tof. Ook het laatste halve jaar waarin ik heb mogen strijden. Ik, Maud, heb zeer veel verbonden en vele goede dingen gebracht. Een ieder die er voor me was maar zeker bij wie ik in gedachte was, Dank, en vergeet niet, Het leven is een feestje dat je iedere dag mag vieren, voor mij nu niet meer maar beloof me dat jullie dit absoluut blijven doen!!

194 opmerkingen:

 1. Lieve, lieve Maud,

  Je kent me niet, maar de afgelopen tijd heb ik iedere dag enorm meegeleefd door het lezen van jouw belevenissen. Wat een strijd heb je toch moeten leveren, zo klein als je was en wat heb je dat dapper gedaan. Ik wens jouw papa, mama, broer, zusje en verdere familieleden heel veel sterkte met dit enorme verlies. Liefs, Angélique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Héél hééél héél veel sterkte aan jullie allemaal, het heeft niet mogen zijn, hoe hard we ook hier vanuit België mee geduimd hebben. Ik hoop dat jullie zich kunnen optrekken aan alle mooie momenten die er geweest zijn. Het gaat je goed kleine sterretje. Vanwege Trui

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieverdje, jij hebt geleefd, gevochten, verbonden. Wat een strijd moest je leveren en wat hielden jullie je sterk. We hadden allemaal het feestje het liefste met jou gevierd maar het mocht niet zo zijn. Lieve Sjoerd, Carlieke, Niels, Juul, familie en vrienden, een knuffel voor jullie, een schouder, een blik recht in de ogen. Sterkte met het verlies. Liefs, Lot

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dagelijks volgde ik jouw blog over de zware strijd die je vooral de laatste dagen hebt gestreden. Na een half jaar gevochten te hebben tegen kanker, helaas kon je dit niet overwinnen. Je vader, moeder, broer en zus en je verdere familie wens ik heel veel sterkte toe voor de komende tijd.

  Betty uit Zwolle.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vaarwel lieve Maud... dapperste strijder!
  Er is zoveel te voelen nu, maar zo weinig te zeggen...
  Ik zal vanavond zeker kijken of ik je zie, grote ster!
  En ja Maud, we blijven het leven vieren, met jou voor altijd in ons hart!

  Alle sterkte voor papa, mama, Niels, Juul en je familie!
  Een grootste knuffel! Jeroen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Iedere dag keek ik op je blog lieve maud, hopend op een goed bericht. Je hebt de afgelopen tijd veel te veel te verduren gehad, teveel voor jou kleine lijfje. Je hebt zo goed gevochten, zo ontzettend hard. Ik hoop dat je je rust hebt gevonden en kan blijven meegenieten van je zus, broer en je papa en mama! Dat je het mooiste sterretje bent die er is en samen met alle andere kanjers over iedereen heen kijkt. Veel sterkte aan je papa, mama, broer, zus en de rest van de familie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach lieve Maud,

  Wat heb je hard geknokt dametje. Wat een moed en doorzettingsvermogen. Ik kende je niet, maar door de afgelopen maanden lijkt het alsof ik je al tijden ken.
  We zullen je met z'n allen zo ontzettend missen....
  Het mocht niet zo zijn, zo oneerlijk.
  Wees dat sterretje voor je familie, die je zo bij hebben gestaan. Daar zullen ze veel steun en kracht uit halen.
  Een geschenk uit de hemel ook nu je zelf een sterretje bent.

  Dag lieve strijdster....

  xxx Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 8. lieve familie,

  il leef al maanden met jullie mee,via jullie blog,
  wat een geweldige ,sterke,lieve mooie meid is Maud.
  ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke
  tijd,

  een anonieme lezeres.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Stil..

  Ontzettend veel sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lieve familie,

  Ook ik was een stille lezer en nu....ik ben nog stiller. Wij waren op vakantie en zelfs in Frankrijk kon ik het niet laten om even te spieken. Toen las ik al dat de zwaarste kuur er enorm inhakte. Helaas lees ik nu dit bericht. Ik heb geen woorden, ik heb alleen maar tranen. Lieve familie ik wens jullie heeel veeel sterkte en Maud ik hoop dat je een hele mooie ster wordt, maar daar heb ik al vertrouwen in.

  Lieve groetjes, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. lieve Maud*

  al kende ik je niet persoonlijk je zat erg diep in mijn hart. wat oneerlijk dat je deze strijd niet hebt kunnen winnen ondanks al je wilskracht en die van je mama en papa.
  lieve Maud* wederom is er een sterretje bij in de hemel hopelijk mag je daar heel gelukkig zijn.

  papa en mama van Maud* heel veel sterkte de komende tijd

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lieve familie Van Hamersveld,

  Een oneerlijke strijd heeft jullie dappere meid gehad. En er zijn geen woorden voor hoe erg ik het voor jullie vind dat ze deze niet heeft gewonnen.
  Er zal een heel moeilijke tijd aanbreken en ik wil jullie dan ook heel veel kracht en sterkte wensen.

  Groeten,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Erg geschrokken van dit verschrikkelijke bericht.
  Lees al een hele tijd jullie blogs wat schrijven jullie iedere letter met zoveeL trots. Wens jullie veel sterkte en kracht en helaas is de hemel weer een sterretje rijker maar wel een van de mooiste.......

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lieve Maud, wat ben jij een super ster! Wat een oneerlijke strijd..
  Lieve Sjoerd, Carlieke, Niels, Juul en familie, heel veel sterkte met dit grote verlies. We denken aan jullie...

  Jeroen Roselinde Stan Jurre

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lieve maud, met tranen in mijn ogen lees ik je laatste bericht, ik kijk vanavond naar de hemel om jouw ster te zien stralen.
  Voor je pappa en mamma , niels en juul en familie en vrienden ben jij hun dappere strijdster en voor altijd in hun hart.
  Ik heb je mogen kennen via dit bijzondere blog en vlak nadat je geboren bent . Dank je wel daarvoor!
  Liefs Dineke (collega van je moeder)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel veel sterkte gewenst. Ik heb geen andere woorden.

  Groet uit Sauwerd

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Twinkel, twinkel little star .....

  Heel veel sterkte voor nu en de komende tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel veel sterkte gewenst.

  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heel veel sterkte! Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ook ik ben een stille lezer van jullie blog.....Wat een prachtige dochter ! Hou elkaar stevig vast in deze vreselijke storm en weet...alles is liefde!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb geen woorden.....wat een verdriet! Dat ze in veel harten mag doorleven...

  Frederike

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Lieve familie, tranen rollen over mijn wangen bij het lezen van jullie moeilijke maar dappere bericht. De hemel heeft er weer een sterretje bij. Jullie dochter heeft dapper gestreden maar kon helaas deze oneerlijke ziekte niet winnen. Jullie kunnen trots zijn op Maud! Zo jong en klein maar zo'n vechter! Heel veel sterkte, voor iedereen. Maak er een mooi afscheid van.
  Een lezeres

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Je hebt het knap gedaan, gestreden voor wat je waard was. Rust nu maar uit, het vechten hoef niet meer.

  Shine on, brighter than the sun...

  Altijd dicht bij papa en mama, een lichtje in hun hart.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Jeetje...
  Rust zacht lieve Maud. Sterkte aan al je familie en vrienden. Mijn gedachten zijn bij jou sterke liefdevolle papa en mama en bij Juul en Niels.

  Liefs, Kirstin

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Lieve familie,

  Gecondoleerd met het verlies van jullie prachtige dochter, heel veel sterkte gewenst om met zijn vieren verder te gaan,
  Ik heb net als iedereen zo gehoopt op beterschap, maar op een gegeven moment houdt het op, het vechten, het strijden.

  een moeder uit Zwolle

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Lieve Maud, we zijn zo geschokt door dit vreselijke nieuws. We hadden hoop en vertrouwen dat je er wel weer bovenop kwam. Lieve familie, we wensen jullie alle sterkte die jullie nodig hebben. We zijn in gedachten bij jullie. Voor jullie zal Maud er ook altijd gewoon zijn, jullie lieve dochter en zusje. Hou de mooie herinneringen vast. We denken aan jullie.
  Sjoerd & Anja, ouders van Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Lieve familie, heel veel sterkte. Wat een enorm verdriet.
  Blijf genieten van Maud's sterrestralen.

  Ferna uit Zwolle

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Lieve Maud, wat heb jij geweldige ouders, zus, broer, en verder familie en vrienden. Dank je wel dat jij jouw levensverhaal wilde delen met ons! We hebben op afstand met jou mee mogen vechten. En nu zullen velen op afstand intens meeleven met de mensen die jou nu het meeste zullen missen. Straal daar maar aan de hemel, dat hebben we allemaal nodig! Marielle

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Heel veel sterkte! Wat is het leven toch oneerlijk, zo jong nog. Ik heb gister nog een kaarsje voor je gebrand na de oproep op twitter gelezen te hebben.
  Weet verder niet wat ik moet zeggen. Ik zal je nooit vergeten, dappere kleine meid!

  Groetjes Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Straal jij maar mooie ster...!

  Heel veel sterkte gewenst aan alle mensen die je zo vreselijk missen en je voor altijd in hun hart hebben gesloten.

  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Lieve Familie,

  Wat een gevecht, wat een strijd en nu is Maud in de hemel! Geen pijn en verdriet meer voor haar... Ik wens jullie de komende tijd veel kracht en sterkte toe.. In onze gebeden zullen we aan jullie denken. Hou vertrouwen in het Leven in je Gezin en in je Omgeving
  Hartelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Lieve maud,
  Je hebt zo hard gevochten meisje, samen met je papa, mama, Niels en Juul. Zo jullie best gedaan.. Nu ben je een mooie ster geworden en zullen we aan je blijven denken. Je zult bij papa en mama en Niels en Juul voortleven in hun hart en bij hen zijn, waar ze ook zullen gaan. Dag lieve MAud, we zullen je missen, dappere strijdster.
  Andre, daan, Nina, Noah en nanne.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. wat een schok... wat mag je trots zijn op je ouders, broer en zus die je zo liefdevol hebben bijgestaan. Je bent een STER!

  Heel veel sterkte. We denken aan jullie.

  Tibor en Selma, Mette en Lonne

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Lieve familie,

  Ik wens jullie heel veel sterkte, heel veel liefde, heel veel mooie herinneringen aan jullie prachtige Maud!


  DIKKE knuffel, Saskia & Poekie xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Lieve familie,

  Ontzettend veel sterkte met dit enorme verlies ...

  Christel Zeldenrust

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Heel veel sterkte met dit enorme verlies. Ook de komende tijd. Lieve Maud, rust zacht.

  Paulowna Schoneveld
  een moeder van Femke die ook de strijd verloren heeft aan neuroblastoom

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Lieve familie,

  Via het blog van Rosan, jullie verhaal ook gevolgd. Heel veel sterkte voor jullie allemaal! Nu zijn er dus alweer 2 sterretjes bij aan de hemel!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. ach nee... jullie kleine dappere strijdster...
  dikke, dikke knuffel voor jullie die Maud moeten gaan missen.
  En diep, diep respect voor de prachtige boodschap waarmee jullie hebben aangekondigd dat voor Maud deze reis is afgelopen. Ergens wacht ze beslist op jullie, en ergens zal ze jullie de kracht geven om jullie reis te volbrengen. Op elk feestje dat jullie mogen vieren zal Maud als gast aanwezig zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 39. heel veel sterkte in deze moeilijke tijd na het overlijden van jullie lieve kleine dappere maud.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Lieve,dappere Maud met je prachtige ogen,

  Wat zal je gemist worden...wat heb je moedig gestreden,het ga je goed llieverd daar waar je ook mag zijn!!!

  Voor papa,mama Niels en Juul heel veel kracht toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Lieve kleine Maud en familie,

  Als een vlinder ben je vooruit gegaan!
  Je bent nu op een plaats waar je niet meer hoeft te knokken om te ademen, geen pijn meer hoeft te hebben, niet meer hoeft te spugen, niet meer huilen. Daar ben je perfect!
  Je hebt laten zien dat er veel te genieten is om met je familie te zijn. Nu moeten ze zonder jou verder, maar met een mooie herinnering van je stralende lach.
  Ik hoop dat jullie haar kunnen blijven herinneren hoe ze was.
  Heel veel sterkte......

  Anke

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Lieve Maud,
  wat heb jij dapper gestreden!
  Wij gaan kijken of je vanavond kunnen zien, ik weet zeker dat dat lukt! Wat zal jij een prachtige ster zijn.
  Lieve vrienden en familie van Maud,
  wij wensen jullie heel veel sterkte met het verlies.
  Dat jullie veel kracht en liefde mogen ontvangen van iedereen.
  We denken aan jullie.

  liefs. fam Kok

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Lieve allemaal,

  Wat heftig allemaal, wat een tijd..
  Wat hebben jullie allemaal ongelofelijk gestreden..
  Heel veel sterkte gewenst allemaal.
  En lieve Maud, helaas heeft het duimen en bidden niet geholpen,
  maar ik hoop dat je een heel mooi plekje in de hemel hebt gevonden.

  Liefs Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Lieve Maud,

  we hebben je maar een paar keer mogen ontmoeten in het ziekenhuis in Groningen. Je zult altijd in het universum verbonden blijven met je papa en mama, Juul en Niels. Wat hebben zij dapper meegevochten.
  En wat zul jij stralen daarboven. We zullen s'avonds naar je uitkijken.
  Lieve familie, veel kracht en liefde toegewenst,

  Liefs Emiel, Kum, Rowyn en Aylin Harink

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Beste Familie van Hamersveld,

  De oneerlijke strijd is gestreden, heel veel sterkte! Woorden schieten tekort!!

  Liefs voor Maud,

  Phaedra Thomas (collega van Wilco)

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Lieve Maud,

  Ik heb je maar één keer kunnen zien bij "De Phoenix". Je bent nu een mooie grote ster. De mooiste die er is.

  Ik wens je papa en mama, je broer en zus veel sterkte en geluk in de toekomst toe.

  Veel liefs,
  Patries

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Shine on!dappere krijgster.familie heel veel sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Lieve Maud,

  Wat vreselijk dat je de strijd niet gewonnen heb. maar ik vind jou een grote KANJER, rust zacht kleine meid, blijf die lieve kleine stoere meid. straal vanaf je sterretje!
  Voor Papa en Mama en de rest van de familie , wat een moeilijke moedige maar eerlijke keuze, respect!!!
  Heel veel sterkte om dit oneerlijke verlies een plekje te geven.
  Lieve groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Een heel mooi vlindertje vliegt vluchtig over het gras. 
  Zij is wat verdrietig omdat zij ooit een mensje was.
  Zij is bedroefd en haar hartje doet pijn.
  Zij heeft maar 1 wens en dat is bij haar pappa, mamma, broertje en zusje zijn.
  Zij vliegt naar een huisje ver weg van het veld.
  Daar wonen haar pappa, mamma, broertje en zusje is haar verteld.
  Zij kijkt door het raampje ineens wordt zij blij.
  Niet meer opgesloten in verdriet maar eindelijk vrij.
  Zij keek door het raampje en zag wat zij wilde weten.
  Haar pappa, mamma, broertje en zusje houden nog steeds heel veel van haar, ze zullen haar nooit vergeten!
  Dan vliegt het mooie vlindertje terug over het gras.
  Trots en sterk omdat Maud ook een mooi mensje was!

  Liefs, Rian, Iwan, Koen en Daan Buter

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Maud, wat zal jij een mooie ster zijn! Je was zo'n dapper meisje.
  En wat had je veel lieve en dappere mensen om je heen. Vol bewondering las ik je blog, zo dapper dat je deze strijd met zovelen hebben willen delen.
  Carlieke, Sjoerd, Niels, Juul, en alle anderen die zo dichtbij Maud stonden, heel veel sterkte om dit verlies een plekje te geven....

  Liefs
  Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Lieve dappere Maud,

  je hebt de oneerlijke strijd verloren veel had je te verduren,je was een vechtertje en nu een prachtige ster ,we beseffen nu meer dan ooit hoe broos en kwetsbaar het leven is,jou lieve Papa, Mama, Broer en zusje en alle andere familie leden wensen we heel veel sterkte met dit ongelofelijke grote verlies, rust zacht lieve maud.

  Nettie Burgmeijer.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Lieve Maud, familie,
  Met verwondering en bewondering heb ik het laatste verhaal gelezen en was ontroerd. Wat zal jij een prachtig engeltje zijn, die kijkt hoe het verder zal gaan met je familie. Je zal altijd een speciaal plekje hebben bij vele mensen in hun hart. Sjoerd, Carlieke, Niels en Juul heel veel sterkte met alles wat er nu allemaal gaat komen en het verlies van Maud.
  liefs van Minke.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Lieve Maud,

  je kent me niet, maar ik las jou blog: onder de indruk van de mooie woorden.
  Ik ben stil van het laatste bericht...

  Wat heb ik grote bewondering voor jou strijd, zo dapper! En ik heb diep respect voor jou moedige pappa, mamma, broer en zus.
  Een dikke knuffel voor hen!

  Rust zacht, mooie meid!

  Liefs,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Liefste familie van Maud

  Via blogland ben ik gisteren om jullie verhaal gestoten en heb het van begin tot einde gelezen, met menige traantjes. Toen ik in mijn bed kroop en vanmorgen toen ik wakker werd, dacht ik aan jullie moedige strijd en hoopte dat alles goed zou komen... het doet mij - een complete onbekende - veel verdriet dat jullie de strijd hebben moeten opgeven. Via deze weg wil ik jullie dan ook heel veel sterkte wensen!

  Liefs,

  Liesbeth Stryckers
  Kapellen - België

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Lieve papa, mama, Niels en Juul,

  Wat een verdrietig bericht! Zo vol toekomstplannen en nu zo snel een einde aan gekomen. Lieve Maud zal voor altijd jullie lieve dochtertje en zusje blijven. Voor altijd jullie dappere, vrolijke meisje! Wat een gemis. We leven enorm met jullie mee.

  Liefs, Bert, Minke, Sem en Luuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Lieve Maud,

  Je kent mij helemaal niet, maar omdat jouw pappa en mamma hier steeds blogjes over jou postten, heb ik wel het gevoel dat ik jou heb gekend.
  Ik ben de afgelopen tijd ieder vrij uur bezig geweest met het maken van spulletjes om zo geld op te halen voor de stichting. Ik vind het zo ontzettend jammer dat dit voor jou niet meer mag baten.

  Hopelijk kan de stichting nog wel mooie dingen doen voor andere kindertjes, waarvan jij als ambassadrice het boegbeeld bent.

  Lieve familie, echt ontzettend veel sterkte gewenst.

  Groetjes
  van Carrie

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Lieve familie van maud
  Jullie kennen mij niet, maar toen ik voor het eerst van jullie hoorden stonden jullie in de krant en die lag bij ons op tafel, toen ik dat verhaal las vond ik het heel heftig allemaal voor zo'n klein meisje allemaal om mee te maken. Ik ben zelf een meisje van 14 en moet er niet aan denken dat ik er nu niet meer zou zijn. Lieve familie en nabestaanden veel sterkte in de rest van jullie leven want vergeten zullen jullie haar nooit. X Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 58. liefste familie heel veel sterkte in deze dagen

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Lieve familie van Maud,

  Wat hebben jullie het toch weer mooi omschreven, ondanks dat het heel verdrietig is dat Maud is overleden, komt in jullie stukje toch de positieve spirit naar boven. Ondanks dat jullie positief in het leven staan zal het altijd moeilijk blijven, ik wil jullie heel veel sterkte wensen met het verwerken van/mee omgaan met dit verlies.

  Het stukje over de molen.... gister reed ik met mijn dochter Lisa (ook van 23 maart 2010) van het boodschappen doen naar huis en ze zei: 'Kijk, molen!' Zo vanzelfsprekend... maar toch ook niet, dat doet jullie blog me wel beseffen nu.

  Lieve Maud, ik vind het heel erg voor jou en je familie dat je niet meer hier bent. Je leven was veel te kort. Ik zal je nooit vergeten en zal ook zeker nooit vergeten te genieten van het leven.

  Liefs,
  Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Lieve mooie Maud, rust in vrede. Veel sterkte gewenst aan papa, mama, broer en zus, en de rest van de familie.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Ik wil een heel verhaal tikken, maar ik kan het gewoonweg niet! Die foto, die blauwe oogjes. Ik pink een traantje weg.

  Wij kennen elkaar niet. Maar ik wil jullie als familie heel, heel erg veel sterkte wensen in deze tijd.

  Kevin

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Lieve Maud, wat heb je hard gevochten en wat was je sterk. Heel verdrietig zijn we, dat je de strijd verloren hebt. Door jou, door de stichting zijn wij in contact gekomen met anderen, jij heb verbonden en hebt ons in laten zien dat het leven kwetsbaar is. In de twee jaar dat jij hier was heb je veel betekent. Ja, het leven is ook zeker een feest. Vandaag is het verdriet, we huilen mee met de regen, vanavond zoeken we je ster en branden we een kaarsje voor jou en je pappa, mamma en broer en zus.
  Liefs, Detmer, Linda, Floor, Sil, Loes en Ise.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Lieve, dappere Maud, wat heb je gestreden en gevochten... Rust zacht, mooi meissie.

  Heel veel sterkte aan iedereen voor wie Maud zo dierbaar is, in het bijzonder haar papa, mama, Niels & Juul.

  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Hierbij wil ik jullie heel veel sterkte toewensen met dit enorme verlies

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Ga maar rusten kleine meid
  papa en mama weten het:je bent moe
  je was te klein voor deze strijd
  vlieg naar de sterren toe
  Als ze jou weer tegenkomen
  Dansen jullie in het rond
  Tillen ze je hoog op in de lucht
  Je voetjes van de grond
  En tot die tijd denken ze aan jou
  Hun lieve kleine meid
  Die zo dapper heeft gestreden
  In deze oneerlijke strijd

  Carlieke,Sjoerd,Niels en Juul
  er zijn geen woorden voor.
  Wat hebben jullie het allemaal intens mooi omschreven in haar blog en samen zo gestreden.
  Heel veel sterkte......

  Liefs Sascha

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Heel zwolle. huilt en gedenkt maud jij zal altijd in de harten van de blauwvingers voortleven x

  sterkte lieve famillie

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Vrijdagmiddag. Even kijken hoe het met Maud gaat.... Kippenvel, en dan lopen de tranen over mijn wangen. Denk weer aan Lucebert- alles van waarde is weerloos-. Tegen sommige dingen valt niet op te hopen,te bidden en te vechten. Wat een enorm verlies... Dag lief meisje, ik zal vanavond naar de hemel kijken en jou daar zien stralen. Jouw familie wens ik alle kracht toe om nu verder te leven zonder dat ze je mogen vasthouden...Maar je bent er wel, je zult er altijd zijn.
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Lieve Maud,

  Wat heb jij dapper gestreden. Helaas heb je de strijd niet kunnen winnen. Heel veel sterkte toegewenst voor je papa en mama, Niels en Juul en overige familieleden met dit grote verlies.

  Zomaar een mama uit Zeeland

  BeantwoordenVerwijderen
 69. lieve fam en vrienden van maud
  sterkte in deze moeilijke tijd
  gr de fam van beau heyman

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Lieve Maud,
  De Assendorpers wilden alles doen om jou bij pappa en mamma te mogen laten blijven. Dat heb ik zelf gezien. Maar het mocht niet zo zijn. Goede reis, en laat je zonnestraaltjes af en toe schijnen boven het huis van je pappa, je mamma, Niels en Juul. Dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Lieve Sjoerd en Carlieke
  We zijn erg geschrokken en er stil van..
  We weten helaas precies wat jullie voelen.
  Jullie kunnen trots zijn op jullie mooie dochter Maud, ze was zo dapper en heeft hard gevochten.
  Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht, we leven met jullie mee.

  Liefs Romke en Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Zo klein, zo fijn, zo volmaakt, zoveel harten geraakt... Rust zacht lieve Maud!

  Ontzettend veel sterkte gewenst!


  Staes-Nys

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Lieve Maud,

  Wij zijn ontzettend trots op jou!
  Jij, zo'n kleine meid zo hard hebt gevochten voor je leven.
  Helaas mocht het niet zo zijn & kunnen wij jou nu alleen bewonderen als ster.
  Maar daar zul je stralen, zoals als je bleef stralen tijdens deze nare periode.
  Heel veel respect voor jou pappa, mamma, broertje, zusje en al die lieve mensen die ook hun best voor je hebben gedaan.
  Jij bent een topper & zal nooit vergeten worden.

  Lieve familie, vrienden heel veel sterkte deze tijd. Jullie Maud zal nu altijd over jullie waken! Als mooie ster!

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Lieve papa en mama van dappere Maud.

  Heel veel sterkte met dit grote verlies. Wat een verdriet.
  Een mooie parel is nu een nog mooiere ster geworden.

  Liefs van een moeder uit Kampen

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Lieve familie,

  Onbegrijpelijk,we zijn er stil van. Zo hard gevochten met elkaar,maar verloren. We wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe,we leven met jullie mee.

  Lief klein sterretje mag jouw lichtje altijd schijnen,de herinnering aan jou blijft en zal NOOIT verdwijnen.

  Liefs Bas,Miranda,Stijn en Joppe*

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Dag, dag lieve Maud,

  Wat heb je hard gevochten. Wat zul je stralen in het heelal....
  Zorg je goed voor papa, mama, Niels en Juul?

  Lieve papa en mama van Maud,
  Wat zullen jullie je lieve meis missen! Ik heb bewondering voor jullie kracht.

  En lieve Niels en Juul,
  Kijk 's avonds naar een nieuwe ster en weet dat Maud altijd bij jullie zal zijn.

  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Lieve Maud en familie,

  Jullie kennen mij niet, maar ik volg jullie blog al een tijdje.
  Maud, je was een hele dappere strijder, helaas heb je het eindstation niet mogen halen.
  Heel veel sterkte gewenst voor de familie.
  Je wordt vast een prachtige ster Maud.

  Liefs,
  Yaelle

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Lieve familie van Maud,

  Gisteren net dit blog ontdekt, de hele avond met kippevel gelezen, zag vanochtend nog een poster in de stad hangen van de stichting voor Maud (woon ook in Zwolle) en nu dit bericht...

  Ondanks dat ik jullie niet ken schrik ik enorm en ben er stil van. Zo jong en dan al zo'n strijd gestreden en helaas verloren. Uit jullie stukje komt naast het verdriet ook jullie positiviteit naar voren. Ik wens jullie als ouders, broer en zus heel veel kracht, sterkte en liefde toe in deze moeilijke tijd waarin jullie Maud moeten missen.

  Liefs, Elske

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Simone Schoonveld15 juni 2012 om 09:14

  Beste familie van Hamersveld,

  ik wil jullie condoleren met het verlies van jullie dapper dochtertje en zusje Maud. Dit is niet te bevatten. Ik wens jullie heel veel sterkte met dit enorme grote verlies.

  Vrijwilliger Ronald McDonald huis te Groningen

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Een stralende meid,
  Een stralende ster.

  Lieve Sjoerd, Carlieke, Niels en Juul,

  Heel veel sterkte met dit grote verlies.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Wat een strijd gestreden en nu toch verloren. Geen woorden. Helaas weet ik van dichtbij hoe zwaar de ziekte en behandeling zijn. Jullie positiviteit bewonder ik. Veel kracht toegewenst.

  Een andere mama

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Ik wens familie Hamersveld en familie Stafleu

  Heel veel sterkte toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Ik wil jullie heel veel sterkte toe wensen.

  Dat jullie de kracht mogen vinden om dit verlies te dragen.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Lieve Maud, lieve familie...

  Diep geschokt zijn wij door dit bericht, niet te bevatten. Melle zei vanavond aan tafel: als je goed kijkt, heel hoog in de lucht zie je Maud nog wel. Daar zijn wij van overtuigd...in gedachten zijn we bij jullie.

  André, gerlinda, Melle en suze polinder

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Lieve Maud en familie,
  Helaas is de strijd gestreden.. Wat heb je gevochten.. Wat was je dapper...
  Nu zul je stralen als een prachtige ster.. Lieve Maud rust zacht..
  Familie heel veel sterkte met het verlies van jullie kanjer, wat zullen jullie trots zijn op haar ...
  Uit het oog... Maar voor altijd in ons hart <3
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Dag lief dapper meisje.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Ik kan geen woorden vinden om te zeggen hoe erg ik dit vind. Woorden schieten nu echt te kort.
  Zo hard gevochten en helaas.
  Maud had die kracht niet van een vreemde. Waar haal je de kracht vandaan om dit vreselijke nieuws zo mooi te verwoorden.
  Ik wens jullie heel veel kracht, liefde en wijsheid om met dit verlies verder te gaan.
  liefs
  Willeke

  BeantwoordenVerwijderen
 88. lieve maud,

  Ik ken je niet maar ik vind dat je een hele grote sterke meid bent.
  we zullen vanavond een kus naar de hemel sturen.
  rust zacht kleine Grote meid.

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Sjoerd, Carlieke, Niels en Juul wat een verschrikkelijk bericht.
  Wil jullie ontzettend veel sterkte wensen met het verlies van jullie dappere meid!!
  Wij zijn er stil van.... Liefs Fam.Schut

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Sjoerd, Carlieke, Juul, Niels en familie,

  Heel veel sterkte met het verwerken van deze enorme klap. Jullie kunnen enorm trots zijn op jullie dappere kleine meid, die zo hard gevochten heeft. Bewonderenswaardig hoe jullie je door het laatste half jaar heen hebben geslagen. Met zoveel kracht en positieve energie zullen jullie het ook de komende moeilijke tijd samen redden! De ster van Maud zal altijd blijven stralen!

  Arend en Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Lieve Maud,

  Mijn 2 dochters waren helemaal vol van je! De afgelopen weken hadden ze het veel over je,ook al kenden ze jou en je papa en mama persoonlijk niet. Ze hebben zo hun best gedaan om geld bij elkaar te krijgen......

  En ik kom vanavond thuis uit mijn werk en mijn oudste dochter van 11 verteld dat Maud is overleden! Het was in de klas verteld en er waren kinderen geweest die er van moesten huilen.

  Ik was en ben er helemaal stil van.....

  Lieve meid, wat heb jij hard gevochten. Het heeft niet zo mogen zijn...een kleine ster, in veel harten dichtbij, maar toch zo ver...

  Heel veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Ook ik heb zoals velen jullie blog gevolgd de laatste maanden. Wat een enorm respect voor jullie ik gekregen heb kan ik niet in woorden uitdrukken. Ondanks alle moeilijke momenten etc. bleven jullie als gezin een eenheid. Natuurlijk zullen er momenten zijn geweest van verdriet, woede, onmacht en meer maar altijd voelde je jullie positiviteit.
  Lieve Maud, een prachtige stralende ster die altijd bij jullie gezinnetje zal blijven horen.
  Heel veel sterkte met dit grote verlies na een oneerlijke strijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Via lieve vriendin Lot kwam jouw verhaal mijn wereld binnen. Lief klein meisje Maud wat een gevecht heb jij geleverd, en wat een respect heb jij en je papa, mama, zus en broer verdiend. Zelf ben ik mama van vier kinderen waaronder ook een meisjes tweeling van bijna 1 jaar, het raakt me tot in het diepst van mijn zijn dat jij dit gevecht niet mocht winnen, dat het leven voor sommige zo kort moet zijn.... Zo kort maar ook zo bijzonder.
  Voor alle betrokkenen ontzettend veel sterkte met het gemis van jullie prachtige Maud.
  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Lieve mooie ster,
  ik heb je nooit mogen leren kennen maar ik heb je blog gelezen en heb bewondering voor jou gekregen wat was jij dapper en sterk. Nu is het de beurt aan jouw naasten om sterk te zijn. Maar met jou als heldere ster aan de hemel gaat dat mettertijd vast wel lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Heel veel sterkte met het verlies van jullie dochter en zusje. Ik lees al een tijdje mee en had ook zo gehoopt dat het allemaal goed zou komen. Ik ben er stil van.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Lieve Maud,
  Iedere keer als ik een ster zie zal ik aan je denken. En je nooit vergeten.
  Papa, mama, Juul en Niels, ik denk aan jullie en wens jullie alle sterkte met dit grote verdriet.
  Susan Traag

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Opgeven betekent niet altijd dat je te zwak bent om door te gaan...
  Je kunt ook sterk genoeg zijn om los te laten...

  Lieve mooie dappere Maud,
  Wat ben je sterk geweest.
  Diepe indruk heb je op mij (en vele anderen) gemaakt.

  Lieve familie, heel veel sterkte!
  Liefs Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Lieve Maud,Juul,Niels,Sjoerd en Carlieke,

  al geruime tijd volg ik jullie blog en bid en duim ik voor jullie. Nu lees ik overal ineens dat de hemel een nieuw sterretje heeft gekregen. Ik huil voor jou lieve Maud en voor hen die je achterlaat.
  Je bent zo dapper en stoer geweest, alle respect voor jou en jullie gezin.

  heel veel sterkte met dit onmogelijke verlies!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 99. agnes van veen15 juni 2012 om 11:50

  lieve fam van maud


  wat een verlies .zoon dappere meid .maar haar lot was ook anders bepaalt .hoop dat jullie de liefde en de kracht mogen vinden .om dit smartelijke verdriet en gemis tekunnen dragen .deze week maar ook in de toekomst .

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Er zijn vele wensen uitgesproken, vele gedachten en goede vibes jullie kant uitgezonden, weet ik o.a. door de reacties nav de collecte in Assendorp. Maud, je hebt echt vele mensen met elkaar weten te verbinden. Wat een verdriet, dat jou korte leventje nu al voorbij is. Heel heel veel sterkte gewenst allemaal.

  Ellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Lieve allemaal,
  Heel veel sterkte met dit enorme verlies.
  Dikke knuffel,
  Elle Griek

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Ontzettend veel sterkte gewenst. Hopelijk vinden jullie steun en troost bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Beste Carlieke,Sjoerd, Niels en Juul

  Hier heb ik geen woorden voor. Heel veel sterkte met het verlies van dit prachtige meisje. Carlieke, wat een kracht om dit zo te verwoorden. Maud, vanavond branden we weer kaarsjes, nu kun je van boven zien dat we aan jou en je papa,mama niels en juul denken.

  Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Wat een dapper, mooi meisje was jullie Maud! Gecondoleerd met dit grote verlies, ik was geschokt toen ik het las vanmorgen, had zo gehoopt op een betere afloop.

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Lieve Maud, lieve dappere strijdster,

  Ik ben er stil van, wat heb jij moedig en lang gestreden. Rust zacht, ik zal aan je denken als vanavond de sterren weer te voorschijn komen. De helderste ster ben jij!

  Lieve papa en mama, Juul en Niels,

  Jullie hebben zoveel positieve kracht in jullie, dat blijkt wel uit het blog elke keer. Heel veel sterkte gewenst met dit enorme verlies.

  Marja (een trouwe volgster)

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Ik heb er geen woorden voor maar wil graag melden dat ik aan jullie denk. Heel veel sterkte, wat leef ik met jullie mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Mariken, Peter en Renate15 juni 2012 om 12:30

  Maud,

  We hebben er geen woorden voor....
  Sjoerd, Carlieke, Niels en Juul: sterkte!

  Mariken, Peter en Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Lieve Maud,

  Stilte en ongeloof...

  Meid wat ben jij ongelofelijk dapper geweest. Wat een oneerlijke strijd. Rust zacht en laat aan iedereen je schittering zien. Je hebt veel mensen geraakt. Wij blijven het leven vieren met jou in onze herinnering.

  Sjoerd, Carlieke, Niels en Juul, heel véél sterkte gewenst! Wij denken aan jullie.

  Mark, Irene, Emma en Sophie van Gameren

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Ik leef intens met jullie mee!
  Burgitte

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Wat een bijzonder meisje ben jij! Wat zullen jouw papa en mama trots op jou zijn! Nu heb jij rust en ben je op een hele mooie plek! Straal verder zoals je hier hebt gestraald en je zult voor andere kindjes een lichtje in de duisternis zijn! Rust zacht, lieve mooie Maud....

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Er zijn geen woorden voor.

  Wij leven met jullie mee.

  Ger & Jannie Bruin

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Ik lees dit met tranen in m'n ogen,als moeder van 3 dochters, vol ongeloof. Dapper meisje, de strijd is gestreden, nu ben je de prachtigste ster!

  Ik wens alle familieleden veel sterkte toe!

  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Lieve familie,
  Ik huil de ogen uit mijn hoofd als ik het ongelovelijke verhaal lees van Maud en haar familie. Het lijkt net of al het andere er niet meer toe doet. 2 jaar is te kort, gewoonweg te kort. Als buitenstaander doet het al zoveel pijn, ik wens de familie daarom alle liefde en sterkte.
  Groet Eva Huisman

  BeantwoordenVerwijderen
 114. wat een verdriet, zo'n klein dapper meisje.....
  heel veel sterkte xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Familie,

  Vreselijk om dit te lezen, m,n dochter van 5 jr kwam van de week nog thuis met het verhaal, we gaan een spaarpotje maken op school voor Maud, wist eerst niet zo goed waar ze het over had, maar toen jullie site bekeken, wat een bewondering mogen jullie hebben. Helaas is dit nu te laat voor haar, maar ze hadden het anders gedaan onze school in s-Heerenbroek. Sterkte met het verlies van jullie mooie dochtertje. Hier zijn verder geen woorden voor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Dag mooie ster.
  ben blij jou gekent te hebben.
  Heel veel sterkte met alles
  lieve papa, mama,niels en juul

  liefs marion m

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Vanochtend op mijn werk controleerde ik "even" tussen twee clienten door jullie site. En toen stond de wereld stil...
  Met een brok in mijn keel en tranen die zich naar buiten wurmden las ik dat het droevige nieuws dat jullie dappere Maud haar strijd niet heeft kunnen winnen.
  We hebben jullie schrijfwijze op het blog heel erg gewaardeerd. Ongelofelijk hoe jullie de reis in deze snelle trein hebben beschreven.
  We branden nog steeds de kaars voor jullie als gezin, als familie om dit pijnlijke verlies dragelijk te mogen maken.

  Coenraad, Marieke, Stan en Maud Weustink

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Wat mooi geschreven maar wat een verdriet dat dit prachtige meisje wat ik heb mogen ontmoeten met haar mama op de poli niet meer bij haar familie mag zijn.
  Rust zacht lieverd, Ik brand een kaarsje voor je.
  Ik zal je niet vergeten lief meisje, je hebt alles gegeven en wat zullen ze allemaal trots op je zijn!

  Lieve Sjoerd, Carlieke, Juul en Niels sterkte en een dikke knuffel

  Erwin, Myriam, Belle en Kanjer Donna LAndskroon

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Hoe zou het met Maud zijn... dachten wij. Hevig geschrokken lezen wij jullie blogberichten. Wat een verdriet. Wat is het ineens snel gegaan. Het grijpt ons erg aan. We wensen jullie heel erg veel sterkte! Verdriet, verlies, en ook ineens geen ziekenhuis meer. Nieuw soort zorgen komen. Heel heftig.
  Veel sterkte met het afscheid. Wij leven mee.
  Hartelijke groet Dennis & Regina (ouders van Keimpe; we hebben elkaar eens wat uitgebreider gesproken tijdens het eten in de speelkamer op m2)

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Jemig, dit is eigenlijk het eerste dat ik lees over maud. en als vader van een dochter van 16 maand oud houd ik het nauwelijks droog..... heel veel sterkte met dit verlies. en zoals in de reacties te zien: you ll never walk alone. groet sander uit ommen

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Rust zacht lieve kleine ster...dat je lichtje altijd op je dierbaren mag blijven stralen..

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Wat een oneerlijke strijd, maar zo dapper gestreden....rust zacht lieve Maud en straal je licht uit over je lieve papa, mama, broer en zus. Alle kracht en sterkte gewenst om dit enorme grote verlies te dragen!
  Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Wat kun je nu nog zeggen als je dit allemaal leest. Het is zo oneerlijk allemaal, maar jullie hebben al het mogelijke gedaan wat je als ouders kunt doen voor jullie lieve dochter. We hebben vanavond weer een kaarsje opgestoken en zullen iedere avond even naar de hemel kijken om jou te zien lieve Maud!
  Liefs van Ferdi, Jorita, Laurie, Jaron en Thijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 124. "Opgeven betekent niet altijd,dat je te zwak bent om door te gaan. Het kan ook betekenen,dat je sterk genoeg bent om het los te laten".

  Rust zacht lieve Maud.

  Veel kracht en sterkte om verder te gaan zonder jullie dappere meiske..........

  liefs
  Alide (moeder van een survivor)

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Ik ben een stille lezer die sinds kort pas toen me de actie van Lotte ter oren/ter ogen kwam 'Maak het voor Maud' op dit blog is gaan meelezen.
  Ik wil Maud's naasten en haar dierbaren heel veel sterkte wensen.
  Ik hoop dat ze daarboven in de hemel net zo mooi straalt als ze hier vanaf de foto doet en ik hoop dat jullie haar mogen voelen als ze eens even op bezoek komt.
  Ik heb vandaag (uhm gisteren) een blogpost aan jullie precious little angel besteed, dat haar zieltje over jullie mag waken en natuurlijk dat ze rust vind daarboven.
  Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Prachtig lief meisje je kent me niet,
  toch zit ik hier nu met tranen van verdriet.
  Ik volgde al een tijdje je blog,
  lieve schat waarom dan toch?
  Je kon het niet winnen deze zware strijd,
  maar geloof me je was een dappere meid!!!


  Familie en vrienden veel sterkte met dit moeilijke verlies.

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Pfffffffffffff geen woorden voor, ik schrok me wild toe ik gisteren dit bericht las. Lieve ouders zus en broer heel heel veel sterkte voor iederen. Maud rust zacht!!

  BeantwoordenVerwijderen
 128. lieve kleine maud,

  ik ben helemaal stil en onthutst van de blog die ik net gelezen heb. ik heb je blog al die tijd gevolgd. wat was je knap en dapper en wat heb je veel meegemaakt zeg. Ik heb veel respect voor jou en zeker ook voor je ouders. Wat een verdriet zullen ze hebben nu jij niet meer bij hen kan zijn. Lief Maudje, wat een vechtertje ben je. Rust nu maar uit! Heel veel sterkte en alle kracht toegewenst voor de ouders en de broer en zus!

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Lieve Maud,
  Niet te bevatten dat je er niet meer bent, jij grote dappere strijdster! Jij kent ons niet maar we hebben je gevolgd via je blog en je zo een beetje leren kennen en vooral bewonderd om je strijd en positieve instelling. Wij wensen je papa, mama, broer, zus en de rest van de familie heel veel sterkte toe met dit grote verlies.
  Rust zacht lieve mooie ster X

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Heel veel sterkte met dit enorme verlies!
  Lieve Maud, rust zacht.

  Annika Klasens

  BeantwoordenVerwijderen
 131. En toen was het stil, de kamer in donker gehuld,maud is naar huis!
  Dag meisje,dag lief kind bedankt dat ik even voor je hebt mogen zorgen.Vol bewondering en respect neem ik via deze weg afscheidt van jou en familie.Dikke knuffel van Astrid en Jan-willem.

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Dag mooie Maud,

  Zo'n mooi meisje kan alleen maar stralen in de Hemel,
  zo'n mooi meisje zal stralen in de harten van haar papa, mama, broer en zusje en familie!!
  Je hebt niet verloren, jij hebt zo veel gegeven, dappere strijdster, jij hebt de intentie van het leven laten zien!!

  Geef je papa, mama, broer en zus jou kracht om dicht bij elkaar te blijven en te leven met jou op het mooiste plekje in hun hart!!

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Beste familie,

  Wat is het toch een rotziekte dat de behandeling zo zwaar moet zijn, dat je er aan overlijdt.
  Gecondoleerd met jullie verlies.
  Gods tuin heeft er weer een bloemetje bij

  Gods Garden

  God looked around His garden
  And He found an empty place
  He then looked down upon the earth
  And saw your precious face

  He put His arms around you
  And lifted you to rest;
  God' s Garden must be beautiful
  He always takes the best.

  He knew that you were suffering
  He knew you were in pain
  He knew you' d never ever
  Get well on earth again.

  So He closed your weary eyelids
  And whispered " Peace be thine "
  Then He took you up to Heaven
  With Hands so gentle and kind.

  It broke our hearts to lose you
  But you did not go alone,
  For part of us went with you
  The day God welcomed you home

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Lieve Maud,

  Wat heb jij hard gevochten en wat was je dapper. Er is nu een einde gekomen aan jouw strijd. Je mag rusten en twinkelen als een ster aan de hemel.
  Wij leven allemaal mee. Net zo als de rest van Assendorp, en van Zwolle. Mensen die je in beweging hebt weten te brengen en met elkaar hebt verbonden. We hebben het van een afstandje aanschouwd en hier en daar meegedaan. En dat hebben we als heel bijzonder ervaren.
  Het kaarsje brandt hier, voor jou en je familie.

  Veel liefs,
  Derk, Suzanne, Thomas en Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Ongelooflijk. Ik heb er geen woorden voor. Heel veel sterkte en succes gewenst met dit verlies.

  Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Lieve Maud,

  Je kent ons niet, maar wij jou wel een beetje door de blogs.
  Wat ontzettend verdrietig dat het zo moest eindigen. We leven intens mee met jou en je familie.

  Ook hier brandt een kaarsje, voor jou Maud, maar ook voor je ouders, broertje en zusje.

  Veel liefs, Merel, Gert, Anna en Max

  BeantwoordenVerwijderen
 137. We weten gewoon niet wat we moeten zeggen...

  We wensen papa, mama, Niels, Juul en de rest van de familie veel sterkte toe in deze zware tijd.

  Ook wij zullen 's avonds omhoog kijken om het sterretje Maud te zien schitteren.

  Anita, Erwin, Madelaine en Vincent.

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Lieve Maud,

  als engeltje van licht kwam je naar de aarde en hebt hier tijdens jouw korte leventje met jouw toverstafje veel liefde en verbinding gebracht. Nu mag je weer gaan stralen als een sterretje! Dappere meid, wat een diep respect heb ik voor jou, wat heb jij een bijzondere onuitwisbare indruk achter gelaten!

  Ik wens jouw mama, papa, broer en zusje veel licht en kracht!

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Heel veel sterkte voor jullie allemaal. Een sterk gezin, wat zeer sterk zal verder leven als een geheel, mama, papa en 3 kindjes! Dat een van die 3 een andere weg bewandeld is ok, soms zwaar, maar ook zeker de moeite waard om te blijven zien! In gedachten en als groot voorbeeld zijn jullie bij ons gewest, wij hebben geholpen om geld in te zamelen om Maud en jullie naar Amerika te laten gaan, dat heeft helaas niet zover mogen komen, maar de gedachte dat andere kindjes verder geholpen worden, door wat jullie is overkomen...is ook een heel mooi iets! Ik blijf aan jullie denken! Heel veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Lieve Maud,

  Straal nu als een mooi sterretje en speel samen met de andere lieve kinder sterretjes zonder ziek meer te zijn.
  Ik ben enorm ontroerd door het mooie en zo liefdevolle blog van jouw. Ben heel veel in gedachten bij je papa, mama, broer en zus en overige familie. Wens je familie heel veel kracht en sterkte want wat zal het stil zijn zonder jouw in huis.

  Dikke x Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Als een vlindertje weggevlogen, bestemming onbekend,
  zomaar bij ons weggevlogen, ik raak er maar niet aan gewend.
  Het laat een stille kille leegte, niet wetend waar de vlinder heen gevlogen is.

  Het is niet te bevatten, lieve kleine Maud. Dat jou niet meer tijd gegeven is om op aarde te zijn, is iets wat ik niet kan en niet wil begrijpen. Het enige wat ik kan bedenken is dat ze daarboven een heel lief klein engeltje zochten, zo sterk als een beer, met een glimlach die harten doet smelten en met ogen die ondanks alles wat ze hebben gezien en meegemaakt altijd een glimpje van vreugde hielden.

  Een meisje zo sterk, dat heeft ze vast van haar papa en mama. Je hebt hen zoveel vreugde gegeven. Ondanks de loodzware tijd bleef er uit je verhalen een positieve boodschap komen, wat heb ik daar een bewondering voor.

  Lieve schat, rust nu maar, de strijd is voorbij. Dat jou ziekte uiteindelijk heeft gewonnen, wil niet zeggen dat jij hebt verloren. Voor ons blijf je een winnaar.

  Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Familie

  Ik heb een tijdje jullie blog gevolgd en vanmorgen toen ik even wilde kijken hoe het Maud zou zijn ben ik geschrokken.
  Wat een verdriet nu je er niet meer bent.
  Ik wens je ouders, broer en zus en de rest van de familie veel kracht en sterkte.
  Een moeder en oma uit Elspeet.

  BeantwoordenVerwijderen
 143. dag liefe maud
  je bent nou een ster die straalt aan de hemel
  je hoeft niet meer te vechten je heb eindelijk rust
  ik heb het bericht van jou gezien op de soc werkplaats te nunspeet
  ik schrok er goed van je bent nou bij mijn neevje quinten richard steur hoog in de hemel waar het vrede is en rust geen ziekte meer geen pijn veel sterkte met het verlies van julie mooie dochter
  ik ben een client van mireie wieringa mark buter

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Ik kom hier via de site van stichting Jayden.. zag een berichtje stan van Maud en dacht, eens kijken hoe het met die kleine dappere meid is... Schrok me een hoedje, ik ben net te laat om Maud nog in levende lijve mee te maken op haar blog. Wat erg dit. Ik heb hier geen woorden voor. Alweer 10 jaar geleden mijn lieve neefje van 7 verloren aan leukemie. De machteloosheid die je dan voelt is zo enorm en blijft ook enorm... Lieve ouders van die dappere lieve kleine Maud, heel veel sterkte bij dit onnoemelijk grote verlies... maar deze grote kleine ster straalt nu aan de hemel voor ons allemaal!!! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Dag lieve stoere dappere Maud

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Hallo lieve Maud en familie,

  Jullie kennen mij niet. Ik ben de juf van Isa, een lotgenootje. Toen ik familie van jullie tegenkwam op de kofferbakverkoop in Leusden en begreep dat jij moest vechten tegen dezelfde ziekte als Isa, ben ik jou ook een beetje gaan volgen. Ik begreep dat je Isa snel zou volgen naar Amerika en schrik nu enorm van dit bericht!
  Zo'n kleine dappere meid, die deze oneerlijke strijd niet kon winnen.

  Ik wil jouw papa en mama, je broer en zus en iedereen die jou verschrikkelijk zal missen, heel veel sterkte toewensen.
  Dag lieve Maud!

  Iris van der Poel

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Hoi lieve maud en fam.
  Julie kennen mij niet maar lees net op de site van Isa dat je er niet meer bent lieve Maud. Ik ben een tante van Isa en leef ontzettend met jullie mee. Heb er geen woorden voor.
  Heel veel sterkte met zijn allen. Het is niet eerlijk.
  Dag dappere kanjer zal de ster volgen.

  Rian

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Dag lieve Maud.
  Ik wens jullie sterkte en liefde toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Als iets liefs je verlaat, blijft nog altijd de liefde..
  Lieve dappere vrolijke vechter!!
  Rust zacht!! Je hebt zo moeten knokken..
  Heel veel sterkte allemaal..
  Dittie Bekenkamp

  BeantwoordenVerwijderen
 150. Lieve maud

  Ik zag jouw mooie blauwe ogen op een poster in zwolle
  En ben je blog gaan volgen...wie had kunnen denken dat het zo snel zou gaan

  Een herrinering in liefde is een herrinering voor altijd

  Heel veel sterkte voor iedereen

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Prachtig mooi meisje, je zal bij allen die je gekend hebt in hun harten blijven.
  mooi sterretje, ik zie je stralen aan de hemel. Je betekent zoveel voor al de mensen die je lief hebben.

  Een zeer groot fan van je uit Amsterdam.

  BeantwoordenVerwijderen
 152. familie,
  volg jullie blog al een tijdje en ben zeer geschokt nu ik lees dat Lieve Maud niet meer bij jullie is, maar een stralende ster aan de hemel.
  Lieve Maud, rust zacht,
  lieve familie heel veel sterkte gewenst.
  een bloglezer uit Assen

  BeantwoordenVerwijderen
 153. lieve familie, we hadden zo gehoopt dat het goed zou komen....met tranen lees ik de blog. Wat een groot verlies van jullie dappere Maud. We wensen jullie heel veel sterkte om dit te kunnen dragen.Liefs Julian, Hans en Inet Lukas

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Dag dag lieve mooie Maud. We wensen je super papa, mama, Niels en Juul heel veel sterkte!
  Heel vee liefs van Allard, Marjon, Ivar en Oskar.

  BeantwoordenVerwijderen
 155. lieve familie,

  Ik lees net als vele andere al een tijdje jullie blog.
  Ik heb nog nooit ergens op gereageerd omdat ik vond dat ik me nergens mee mag bemoeien als een gezond iemand.
  Maar ik voel dat ik nu moet reageren op dit verschrikkelijke nieuws. De laatste tijd waren de blogs erg heftig, maar ik had goede hoop dat het goed zou komen. Aangezien Maud zo sterk was.
  Dus ik schrok me kapot toen ik de laatste blog las.
  Hierbij wil ik mijn respect aan jullie geven. Buiten de verschrikkelijke ziekte had Maud een geweldig gezin naast zich met zo veel liefde en steun. Dat moet voor haar wel superfijn zijn geweest.
  Ik wens jullie heelveel sterkte de komende tijd als liefhebbend gezin.

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Vanmiddag kregen we te horen van de ouders van Isa dat Maud de oneerlijke strijd heeft verloren.
  Ik wil iedereen heel veel sterkte wensen die je zo vreselijk gaan missen.
  Dorethé (tante van Isa)

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Lees het nu net. Ben er diep door geraakt. Heel veel sterkte samen!
  Rust zacht lieve Maud.

  Niels Kater

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Ik ken je niet lieve Maud, maar zal vanavond naar je zwaaien als ik naar de sterren kijk! Sterkte voor iedereen die je lief is.

  BeantwoordenVerwijderen
 159. Lieve familie,
  Wij leven met jullie mee, met dit onbeschrijfelijke verlies.
  Wij wensen jullie toe dat jullie samen, de spirit en open houding kunnen voortzetten.
  Margrit Bouw en Arjan Peters

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Voor Maud

  Een pas ontloken bloem die al geurt naar
  persoonlijkheid
  en plotseling wordt deze bloem ruw weggeplukt
  Een lege plek... tranen van verdriet
  wat hadden we jou graag zien open bloeien
  Nu volg jij je weg, aan ons zicht onttrokken
  een weg naar het licht!

  Lieve familie,

  Jullie kennen ons niet, maar wij willen jullie heel veel sterkte wensen met dit verlies.

  Piet en Els Miedema uit Leeuwarden

  BeantwoordenVerwijderen
 161. Lieve Carlieke, Wil jullie graag heel veel liefde en sterkte wensen met dit grote verlies!

  Liefs Sandra Kort

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Lieve familie,

  Afgelopen vrijdag ontvingen wij via Ellis dit verschrikkelijke bericht. Wij schrokken ontzettend. De blogs waren erg heftig de laatste tijd, maar omdat Maud zo sterk was, hadden wij de hoop dat ze het zou halen.
  Wij hebben heel veel bewondering en respect voor Maud en jullie, voor haar kracht en jullie openheid.

  Heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies.

  Nelis, Colette en Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 163. Fly, fly little wing
  Fly where only angels sing
  Fly away, the time is right
  Go now, find the light
  (Celine Dion)

  Familie en vrienden van Maud, heel veel sterkte met dit verlies....
  Niek & Ingrid Bouwman.

  BeantwoordenVerwijderen
 164. Lieve Maud,

  wat een strijd heb jij gestreden, wat een kanjertje ben je! Als een vlindertje nu uitgevlogen, op zoek naar rust... Rust zacht mooie meid.

  Beste familie,

  we kennen elkaar niet persoonlijk maar troffen elkaar wel eens in het UMCG, ons baby´tje heeft een aantal weken op M2 gelegen. Eén keer zijn we met Elien samen met Maud en Sjoerd naar de rontgen gelopen. Maud vertelde toen dat zij dezelfde olifant knuffel had als Elien. Per toeval kwam ik die avond op internet op deze blog terecht en sindsdien las hem af en toe. En nu is jullie mooie Maud al een fonkelend sterretje...

  Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe.

  Groeten fam. vd Zwaag

  BeantwoordenVerwijderen
 165. Beste Maud,

  Je bent overleden na een lang ziekte bed. Hierbij condoleren wij iedereen in jouw omgeving die zo actief betrokken zijn bij dit grote verlies van zo’n mooie meid als jij.

  Ieder afscheid doet pijn, zeker als het een definitief afscheid is.
  Voor de dood geldt dat in nog sterkere mate, nu jij bent overleden.
  Wij kunnen ons zeer goed voorstellen, dat het voor een ieder grote slag is.

  Het overlijden van zo’n klein en lief meisje zoals jij is meestal aanleiding tot bezinning en het terugkijken op het eigen leven in samenhang met alles, dat is beleefd met de overledene. Dit zal ongetwijfeld ook bij het overlijden van jou het geval zijn.

  Wij wensen iedereen sterkte toe voor de komende tijd, waarin iedereen dit enorm grote en definitieve verlies moet verwerken.
  Onze gevoelens van deelneming gelden uiteraard ook voor de overige familieleden.

  Maud,
  Het verlies van jou is eigenlijk niet te bevatten. Deze blog is een van de mooie blijvende herinneringen in zo’n moeilijke periode.

  Ster
  Blijf fonkelen in de donkere nacht.

  Harry & Yvonne & K

  BeantwoordenVerwijderen
 166. Lieve familie Hamersveld,

  Geschokt door dit verdrietige bericht. We hadden gehoopt dat Maud er bovenop zou komen. Indrukwekkend geschreven blog. Wij wensen jullie heel veel sterkte. Jullie zijn in onze gedachten.

  Onno en Jeanette, ouders van Puck de Vries

  BeantwoordenVerwijderen
 167. Lieve familie,

  In gedachten bij jullie. Dit is niet te bevatten. Wat zullen jullie trots zijn op jullie kleine meid. Rust zacht Maud!

  Willeke

  BeantwoordenVerwijderen
 168. Lieve maud,Ik ken je niet. Maar de afgelopen maanden heb ik je gevolgd via dit weblog. Ik hoopte elke keer dat het weer wat beter met je ging. Maar We zullen veel zwaaien naar je als mooie kleine grote ster.

  Liefs margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 169. Stil, geen woorden. Wat een groot verdriet.
  Lieve Maud, jouw leven was veel te kort, maar heeft grote betekenis voor veel mensen gehad.
  Familie en vrienden, heel veel sterkte toegewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 170. Lieve Maud,

  Wat heb jij je best gedaan. Respect en bewondering voor jou en voor je lieve mama, papa, broer en zus. We zullen je nooit vergeten, je hebt voor altijd een plekje in ons hart.

  Liefs Arnold, Jacqueline, Bo & Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 171. Lieve Maud,
  Ik heb je gezien hoor. Zaterdag stond ik buiten en ik keek naar boven. En daar zag ik tussen alle sterretjes 1 mooie ster, die straalde enorm. Er verscheen een klein lachje op mijn gezicht. Ik heb je helemaal niet gekend maar volgde al een tijdje je blog. En na het verdrietige nieuws heb ik alleen nog maar aan jou, je ouders en je broer en zusje gedacht. Wat heb je toch veel teweeg gebracht meid. Sterke iedereen

  BeantwoordenVerwijderen
 172. Lieve Maud,

  Ik heb je één keer ontmoet op de eerste verjaardag van Pim in Kampen. Een vrolijk,lief meisje die volop bezig was met haar ontdekkingstocht. Helaas is deze tocht veeeeeeel te vroeg geeindigd. Ik hoop je nog vaak als sterretje te mogen bewonderen!
  Heel veel sterkte gewenst voor je papa, mama, broer en zusje.

  BeantwoordenVerwijderen
 173. Lieve Maud,
  Ik ken jou niet maar je mama Carlieke wel, we hebben samen in een theatergroep gespeeld. De afgelopen tijd heb ik je gevolgd. Ik heb grote bewondering voor jou en iedereen die jou hebben omringd in die afgelopen zware periode. Je was een mooi, dapper kind en nu is het nog fijner om naar de sterrenhemel te kijken.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 174. Lieve Maud en Familie,

  Twinkel, twinkel little star .....

  Heel veel sterkte voor nu en de komende tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 175. Lieve Maud,
  Wat een dappere strijd heb jij gestreden, samen met papa, mama, Juul en Niels. Ik heb je verhaal vanaf het begin gevolgd en heb met mijn hele gezin meegeleefd, met veel schietgebedjes en positieve gedachtes. Je hebt zoveel mensen weten te verbinden met elkaar, wat mooi om dat in jouw korte leventje voor elkaar te krijgen. Rust zacht schitterende ster.

  Liefs, Mireille, Mark, Kaj, Mila en Ilya

  BeantwoordenVerwijderen
 176. Lieve Maud,
  Wat erg dat je niet meer met de familie-trein je leventje mocht verder rijden. Ik ken je niet, maar heb net vandaag een pakketje met veel verschillende gehaakte dingetjes klaar gemaakt om op te sturen naar de actie Leven voor Maud. Ik vind het heel erg dat het pakje voor jou nu te laat klaar is, en ik je niet kon helpen. Maar ik stuur het natuurlijk op en misschien kunnen we er andere kindjes mee helpen. Heel veel sterkte voor je papa en mama en je broer en zus,
  liefs Arianne Schenkelaars

  BeantwoordenVerwijderen
 177. Woorden schieten tekort... Nog zo jong, ze moest nog zoveel ontdekken.. Maar nu staat Mauds ster te stralen, hoog aan de hemel.
  Juul, Niels, pappa en mamma, ik wens jullie veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd.

  Lieuwke

  BeantwoordenVerwijderen
 178. Rust zacht dappere strijdster!

  Ik heb gisteravond naar de lucht gekeken en je als een *ster* zien stralen!

  BeantwoordenVerwijderen
 179. Lieve familie,
  Heel veel sterkte met het verlies van jullie dappere dochter.

  Lieve groet,
  Marianne Reymer

  BeantwoordenVerwijderen
 180. Lieve Maud,

  Daar ga je dan, moe gestreden. Wat ben jij een bijzonder meisje en wat laat je een mooie herinneringen achter voor iedereen die je zo lief is geweest, hier op aarde.
  Carlieke voor jou je man en jullie kinderen heel veel sterkte.
  Een dikke zoen.
  Alice van den Brink

  BeantwoordenVerwijderen
 181. Lieve Maud en familie,

  Wat was jij ontzettend dapper en heb je in je jonge leventje al zo moeten strijden! Veel te kort was je leven, maar hopelijk heb je nu rust en geen pijn en kun je in de hemel verder stralen. Familie, vrienden en dierbaren, ik wens jullie ontzettend veel sterkte toe voor nu en in de toekomst!

  groetjes,
  Ilse Hennink-Stellema

  BeantwoordenVerwijderen
 182. Dag lief lief knap vlinderkindje,je mag eindelijk naar het land van je ogen dicht,wat heb jij gestreden zeg!Als we dit liedje horen denken we aan jou...Pappa en mamma juul en niels heel veel sterkte met dit enorme grote verlies...Lieve Maud Rust zacht.....

  heel veel liefs
  familie visser

  BeantwoordenVerwijderen
 183. Lieve, lieve Maud,

  Wat heb jij gestreden zeg, samen met je papa en mama en broer en zus. Maar helaas is jouw leventje hier op aarde veel te kort geeindigd. Ik hoop dat jij nu als klein vlinderkindje geen pijn en verdriet meer hebt.
  Voor jouw papa en mama en broer en zus wens ik heel veel kracht toe in deze verschrikkelijke tijd, ooit zullen jullie allemaal weer samen zijn.

  Veel liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 184. Lieve, Lieve Maud,

  Met tranen in de ogen schrijf ik hier, Je was zo sterk, wat heb jij gestreden. Dit hadden we niet zien aankomen en het was alsof de grond onder onze voeten werd weggeslagen toen we vrijdag lazen dat er een ster in de hemel bij gekomen is.
  We wensen je papa, mama, Niels en Juul heel veel kracht toe. Wij denken nog vaak aan je en jij blijft in ons hart.

  Veel Liefs
  Charon, Emiel, Milan en Maren

  BeantwoordenVerwijderen
 185. Lieve familie,

  Vandaag nemen jullie afscheid van jullie dappere strijdster.
  Ik hoop dat het een mooi afscheid gaat worden...

  In gedachten ben ik bij jullie.
  Liefs Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 186. We denken vandaag aan jullie

  BeantwoordenVerwijderen
 187. Lieve familie,

  In gedachten zijn we bij jullie.


  Tabé Maud

  Liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 188. Lieve familie,

  Ik heb genoten van Guus Meeuwis komt net langs....
  Deze blog klinkt als zijn liedje. Jullie hebben genoten van Maud. Veel te kort mochten jullie genieten van jullie wereldwonder en kanjer!

  In gedachten bij jullie

  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 189. Lieve mensen,
  nog nooit zo'n mooi kind gezien....
  kon ik maar wat van jullie pijn wegnemen...
  Katrien.

  BeantwoordenVerwijderen
 190. Beste Maud,

  Ook ik - als vreemde voor jullie - houd het na het lezen niet droog. Met een brok in mijn keel ....
  Ik wil jouw ouders, broer en zusje heel veel kracht wensen om zonder jou verder te gaan.
  Wil jij de groetjes doen aan Irvan, ons zoontje die in 2000 overleed toen hij 4 mnd was. Hij is al 12 jaar aan de andere kant en hij kan je wellicht wel wegwijs maken. Wat mij veel kracht gaf, en misschien jouw ouders over een tijdje ook wel, is het idee dat kinderen aan de andere kant goed worden opgevangen.

  Lieve ouders, veel sterkte .... er zijn geen woorden .. WAT moet je zeggen tegen ouders die net hun kind hebben verloren? Misschien dat u na een tijdje kracht vindt om bij "Lieve Engeltjes" te kijken.
  Ik denk aan u.

  Groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 191. Tranen bij het lezen van dit intens trieste bericht. Wat een sterk gezin en wat een mooi meisje. Gecondoleerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 192. vol ongeloof, lieve kleine dappere maud...
  heel veel sterkte xxx

  jose van kats

  BeantwoordenVerwijderen
 193. Niet te bevatten dat Maud nu zal schitteren als een ster. Veel te jong. Woorden schieten te kort.

  Heel veel sterkte toegewenst!

  Luit, Dorien, Dirk & Joost

  BeantwoordenVerwijderen