donderdag 29 maart 2012

Thuis

Ik heb vanmorgen pappa en mamma om zes uur de dag laten beginnen met spuug. Naast het bed van beiden heb ik een deel over pappa weten te smeren. Zoals vele nachten, als ik wakker wordt, pak ik popje en wandel ik richting de slaapkamer van pappa en mama. Verder dan halverwege de overloop kom ik niet. Dat komt door de lijn van het sondeapparaat, die houdt me na enkele stappen tegen. Door mijn gehuil weet ik een ieder dan wakker te maken en vervolgens mag ik verder slapen in het grote bed van mijn lieve ouders.
Ook heb ik de dag nu net om half twaalf weten af te sluiten met hetzelfde ritueel. Echter dit keer in mijn eigen bed. Je zult nu denken....dom. Dat klopt, ik moet hiervoor niet mijn eigen bed pakken. Kan bijvoorbeeld ook het paarse kleed beneden of de stoffen bank voor mijn rekening nemen. Nu zo gezegt, heb ik het ook daadwerkelijk zo gedaan vandaag.
Na de thuiskomst van afgelopen dinsdagavond het ik het thuisfront prima bezig weten te houden. Niet alleen met bovenstaand hoor. Ik weet af en toe ook best de gezelligheid er in te brengen en vindt het weer heerlijk om samen met Juul en Niels in de zandbak door te brengen. Al zijn deze momenten best zeldzaam te noemen momenteel.
Gister zijn we een groot deel van de dag in de Nooterhof geweest. Daar kun je heerlijk spelen bij het water en in het zand. Ik heb geen gebruik hiervan gemaakt. Vond de buggy een prima plek om alles te bekijken en heb dan ook het grootste deel heerlijk geslapen. Heb buiten zijn heeft mij en zeker mijn broer, zus, mamma en pappa goed gedaan.
Ik heb eigenlijk niet veel nieuws te melden, alles loopt volgens mij zoals het zou moeten lopen al had ik het toch graag anders gezien. Maar helaas is het zoals het is en ik ben er van bewust dat er betere tijden gaan komen. Het weer, de kleuren in de bomen, de mensen in mijn directe omgeving en beslist niet te vergeten de mensen die druk voor mij (ons) in de weer zijn maken mij vrolijk! Vergeet ik bijna te zeggen dat alle mensen die aan me denken ook er toe bijdragen dat het allemaal niet voor niets is.
Ik ben inmiddels twee keer uit mijn bed gestapt, het is nu precies 00.00 uur. Ik ga nu echt slapen en dromen over de dag van morgen......................................

1 opmerking:

  1. Hou je taai, lieve Maud en familie!
    Op naar betere tijden!
    Groetjes
    Janneke & Andre

    BeantwoordenVerwijderen