maandag 12 maart 2012

Joepiedepoepie

Los van het feit dat ik gister tot drie keer toe de medicijnen opnieuw heb kunnen bekijken die ik over het bed had tentoon gespreid mag ik morgen naar huis. Joepiedepoepie.
Vanmorgen ben ik eerst naar de poppenspeelster geweest. Dat was leuk, moest er erg om lachen. Heb een mooie kaart gekregen met daarop Snavel de vogel en Bast de beer. Deze hangt nu op het prikbord in de kamer. Was ik daarna over de gang aan het fietsen (zeer langzaam voortbewegend) toen ik werd geroepen. Vijf dokters/zusters wilden even naar mijn wond komen kijken. Hun reactie: "dat ziet er mooi uit meissie".
Het mooie van weg gaan is thuiskomen. Ik verheug me op een weerzien van broer en zus in ons eigen huis. Als het mee zit mag ik, los van de controle van volgende week, heerlijk een paar dagen achter elkaar thuis vertoeven. Tussen de operatie van afgelopen week en de volgende chemo moet een twee tot drie weken zitten............... Ik werd even onderbroken door de zaaldokter..........morgen naar huis en volgende week woensdag moet ik me weer melden. Dan gaan we starten met kuur nummertje vijf. Nou weten we dat direct even.

2 opmerkingen:

 1. Hey Maud,
  Geniet even van het thuis zijn en dan op naar kuur nummer 5. Je gaat volgens mij als een speer en je doet het ontzettend goed! Wat een leuke website heb je trouwens!
  Groetjes van de fam. Blom

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Maud,
  Ik vind het fijn dat je weer even lekker thuis bent. Even geen 'witte pipo's' aan je bed.
  Ook ben ik blij dat jouw lieve tante Martine met meneer Van Dooren jouw stichting hebben opgericht en er nu een rekeningnummer is. De eerste centjes van mijn hardloopactie voor jou, waar veel lieve mensen voor hebben gegeven, zijn inmiddels overgemaakt!

  Geniet van thuis en ga zo door Maud!
  Groetjes en een dikke knuffel, Marieke.

  BeantwoordenVerwijderen