zaterdag 31 maart 2012

Hotel Isala

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: gister heb ik ingechecked in hotel Isala Klinieken in Zwolle. Vanaf het moment dat ik thuiskwam heb ik heel veel moeten spugen, dat heb je al wel gelezen. Als het er dan allemaal uit is, voel ik mij wel weer opgelucht, maar daarna zitten paps en mams met de ellende. Die moeten alles nog wassen... En nu ligt er denk ik niet zoveel meer voor me in de kast. Daarbij kwam dat ik donderdagavond ook al wat verhoging had en vrijdagmorgen koorts.

Pappa en mamma zijn door de dokters op het hart gedrukt dat ze dan MOETEN bellen met het ziekenhuis, en dat hebben ze dus gedaan. Met als gevolg dat ik nu in Zwolle in het ziekenhuis lig. Ik heb een privekamer, ingericht met bed en een paal met daaraan sondevoeding en antibiotica. Uiteraard krijg ik weer 1 op 1 aandacht en dat is helemaal niet zo heel erg. Wel jammer dat ik niet continue Niels en Juul en een pappa EN mamma in de buurt heb, want die weten me altijd erg op te vrolijken.

Gelukkig is de koorts al flink gezakt en is het nu vooral wachten tot ik geen buikpijn meer heb, de poep een beetje loskomt en ik hopelijk mijn voeding weer binnenhoud. Als dan ook de antibioticakuur klaar is, ga ik lekker weer naar huis, zodat ik weer lekker kan spelen, waar ik mij zo op had verheugd.

Hopelijk kan ik je snel vertellen dat ik weer ben uitgechecked uit dit bijzondere hotel. Tot die tijd geniet ik van het feit dat er dit weekend veel mensen in de weer zijn om heel veel geld op te halen voor de stichting Maud voor Leven. Er staan mensen in het Ecodrome, de Nooterhof, Hedon in Zwolle, en bij het kickboxgala in Eerbeek. Het doet mij ontzettend goed en geeft ons allemaal een erg warm gevoel van binnen. Bedankt dus, aan iedereen!

3 opmerkingen:

 1. Helaas kan ik niet meer in jou richting komen, in hotel Isala. Hopelijk voel je je snel weer lekker en kan je lekker naar huis. Hier aan de andere kant van de gang zijn ze bang voor buikgriep, dus die zal ik je maar even besparen.. Ik heb in mijn kamer zelfs 2!! bedden, en ook zo'n zelfde mooie paal, dan met ORS, ook super lekker hoor!! Groetjes Lise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo meisje,

  Wat jammer zeg dat je niet lekker thuis kunt zijn met pappa, mamma, Niels en Juul. Je wordt eer wel heel goed verzorgd, maar thuis is het toch veel leuker.

  Lieve allemaal, sterkte en heel veel beterschap.

  Opa Arnold

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Linda Esselink1 april 2012 om 06:08

  Hopelijk ben je snel weer beter zodat je weer thuis kunt zijn bij je broer, zus en met beide ouders!

  BeantwoordenVerwijderen