zaterdag 10 maart 2012

Heerlijke zaterdag

Ik heb vanmorgen uitgeslapen tot wel half negen. Heerlijk. Na een paar stukjes brood en wat slokjes yoki heeft pappa me lekker gewassen en in een lekkere zaterdag outfit gehezen. Tussendoor heb ik nog even met mijn blote billen op de weegstoel gezeten en is mijn VAP pleister vervangen.
Na dat de prikzuster wat bloed tot zich heeft genomen vanuit mijn vinger was ik toe aan een klein slaapje. Dit kwam goed van pas want direct na de middag was het over met de rust. Juul, Niels, Mamma en oma Dini kwamen binnen wandelen.
Een heerlijk weerzien. Zien lachen doet lachen, en jawel, zien fietsen doet fietsen. Ik op de driewieler en zuslief bij mij achterop in het laadbakje. Met ons allen richting de speelkamer. Lekker samen kleuren en spelen. Wat genieten! Voor het eerst na de operatie weer uit bed en direct maar in aktie. Niet te lang hoor, lekker op schoot en in de stoel zittend kijken naar de spelers om me heen is ook leuk.
De aanwezige familie en mijn activiteit heeft me heerlijk moe gemaakt. Ben vanavond lekker op tijd gaan slapen met in mijn gedachte de fijne dag van vandaag. Ik heb genoten van het bezoek.
De zusters en dokters vinden dat ik het goed doe en zeer snel herstel. Dat is ook wat ik wil en daar ga ik voor!

4 opmerkingen:

 1. Nou wat heerlijk dat je zo genoten hebt van deze fijne dag met je familie! Daar ga je vast lekker van dromen! Wat ben je een sterke meid zeg, dat je zo snel herstelt! Fijn allemaal , doe je de groetjes aan je ouders? Janneke & André

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mariken, Peter en Renate11 maart 2012 om 01:00

  Wat heb je weer veel meegemaakt! Wat fijn dat je goed herstelt en dat je je weer een beetje beter voelt. Sterkte en ga zo door.
  Liefs, Mariken, Peter en Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk dat je je zo snel weer beter voelt,wat zal jij een stoere meid worden. Zoveel al doorstaan. Geniet maar lekker van al die aandacht. Groetjes uit amersfoort. Johan, Patricia
  Ook de jongens hier zijn elke keer weer nieuwsgierig naar jou ook al kennen ze je alleen maar van de foto

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heee lieve Maud, wat fijn dat je zo'n heerlijke zaterdag hebt gehad met papa, mama en je liefste broer en zus om je heen en oma niet te vergeten!!! Super. Wat ook super is dat je zo sterk bent. Petje af!!!! Groetjes van André, Daniëlle, Nina, Noah en Nanne

  BeantwoordenVerwijderen