donderdag 8 maart 2012

2e dag IC

Ik heb vannacht naar horen zeggen goed geslapen. Toen pappa en mamma vanochtend al vroeg binnen waren werd ik wakker van een enorme fijne lucht en warmte aan de onderste helft van mijn lijf. Ik had mezelf in een packing van dunne poep weten te leggen. De aanwezige luier kon haar diensten helaas niet meer bewijzen gezien de hoeveelheid en de vloeibaarheid. Zowel de IC zuster als pappa en mamma hebben mij en het bed snel weten te verschonen. Tijdens deze werkzaamheden kwam de snijdokter vragen hoe het was. De hartslag is wat naar beneden gegaan, ik plas en poep naar tevredenheid, de bloeddruk is op peil. Hij vond dat ik er goed uit zag wat mijn hartslag weer tijdelijk deed stijgen. Genoeg positieve punten om vandaag te gaan verhuizen naar de vetrouwde afdeling M2.
Alvorens ik mag vetrekken zal de IC zuster het infuus op mijn hoofd, het infuus aan mij voet, de lieslijn en misschien ook de drain uit mijn lijf gaan trekken. Kan ik me direct weer wat vrijer gaan bewegen. Het zuurstofbrilletje op mijn neus is vanmorgen al in de prullenbak beland.
We gaan de goede kant op en door het vele slapen zal ik wel snel herstellen. Kan niet wachten tot ik weer ga kleuren en zie er naar uit om lekker over de afdeling te gaan fietsen.

3 opmerkingen:

 1. Dag lieve Maud,

  Wat fijn om te lezen dat het vandaag weer ietsje beter met je gaat. Lekker weer terug naar je eigen afdeling en hopelijk binnenkort met je fietsje door de gangen scheuren. Wel je toeter gebruiken als je de bocht om gaat hoor!
  En maak je geen zorgen over nare luchtjes of drabjes. Gewoon een knijper op je neus en laat paps en mams de zooi maar opruimen.
  Sterkte meid en ik blijf je blog volgen hoor!

  Liefs Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Maud,

  Wat ontzettend fijn dat de operatie goed verlopen is en dat je mag vertrekken van de IC. Dat geeft vertrouwen!!! Nu goed herstellen zodat je inderdaad weer snel kan kleuren en over de afdeling kan fietsen. XX Andre, Daniëlle, Nina, Noah en Nanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Maud

  Wat lekker dat je weer goed kunt zo plassen en poepen. Nu zijn we er heel erg blij mee. En dan als straks al die rare draden zijn weggehaald ga je je vast ook weer veel beter voelen: lekker fietsen en weer ondeugend worden.

  Terwijl ik dit aan het schrijven ben, belt mamma mij op. Zij heeft me verteld wat er precies ie gebeurd tijdens de operatie. En, ik heb je even horen huilen. Wat was dat fijn dat ik je hoorde.

  Nou meisje, heel veel sterkte voor jullie allemaal en speciaal voor jou heel en heel veel beterschap.

  En ik sluit maar weer af met:

  DIKKE KUS van opa Arnold

  BeantwoordenVerwijderen