zondag 1 januari 2012

Nieuwjaarsdag

Zo, het is 1 januari er begint een nieuw jaar. Ik snap dat nog niet precies, maar kreeg vandaag nog wel een oliebol. Dat was wel lekker. Verder was het vandaag een fijne dag. Ik heb vooral bij mamma op schoot gezeten en toen het bedtijd was besloot ik om nog maar een stukje te gaan wandelen door de kamer en om de tafel heen. Ik heb ook de boekjes gevonden van Plop die in de kast staan en heb lekker geklauterd op en af de triptrap.

En toen ik echt niet meer onder bedtijd uitkwam ben ik heeeeel hard gaan huilen, zodat mamma mij nog even op schoot nam. Kon ik lekker bij haar in slaap vallen. Daar kan toch niets tegenop. Pappa, Niels en Juul zijn nu thuis, dus ik hoop dat ik het even zonder ze kan. Ik was vanmiddag wel even verdrietig en dat heb ik mamma ook verteld. Gelukkig begreep ze me. Oh ja, de dokter kwam ook nog even langs vandaag en die vertelde dat ze vond dat het heel goed ging. Dit is toch een opstekertje. Nu dan maar lekker slapen en voor wie ik nog niet heb gesproken namens ons hele gezin wens ik iedereen een heel fijn, gezellig en gezond nieuwjaar toe!

12 opmerkingen:

 1. Hoi familie van Hamersveld,
  Samen met jullie dochter zijn jullie bezig
  deze nare ziekte te overwinnen. We wensen jullie dan ook alle kracht, moed en wat er ook maar nodig is toe. Dus dan ook voor 2012 de allerbeste wensen! Samen staan jullie sterk!

  Groetjes Sijmon & Daniƫlle van den Berg

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk wordt Maud het komende jaar,
  de gezegevierde winnaar :-)

  Alle goeds gewenst voor 2012!

  Merlijn, Fokko en Tom

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi lieve Maud,

  Wij zijn heel blij dat wij via jouw Blog kunnen meelezen en meeleven met alle dingen die jij doet in Groningen. Heel veel sterkte tijdens de 2e kuur en we hopen dat je niet te misselijk bent. Maar als je dan toch over moet geven, vinden wij 'in de gordijnen'toch wel stoer hoor!!! Sterkte papa Sjoerd en mama Carlieke met opruimen. Jullie allemaal ook een liefdevol en gezond 2012 toegewenst vanuit het diepst van ons hart!. Dikke kus Rhemo Bodhi en Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Maud,

  We denken aan jou!

  Liefs,
  Collega's van Opa

  Tamek Groep

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Opa van Hamersveld4 januari 2012 om 04:06

  Lieve Maud,

  Hier een berichtje van Opa Jan. Hoe gaat het er mee. Is het gezellig met mamma op de kamer. Als het goed is komt pappa vandaag ook. Dat zal je wel fijn vinden. Maar ja, dan gaat mamma weer naar Niels en Juul. Dat is weer niet zo leuk. Maar wel leuk voor Niels en Juul. En wie weet kom je over een paar dagen weer even thuis. Dan kan je weer genieten. Dan komen opa en oma ook weer even kijken als dat mag.
  Ik ga nu stoppen en ga Getrude vragen hoe ik dit berichtje moet versturen. Volgens mij heb ik er wel al 4 verstuurd. Maar dat is denk ik niet goed gegaan.
  De groetjes van Opa Jan. Doe je de groeten ook aan Mamma?

  Veel liefs Opa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat hebben jullie al veel meegemaakt in zo'n korte tijd. Fijn dat we het op deze manier kunnen volgen. Sterkte voor het hele gezin en in gedachte zijn we bij jullie,groet uit Amersfoort Johan en Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Maud,

  Van Opa van Hamersveld heb ik deze verwijzing gekregen zodat ik (wij) kunnen zien hoe het dagelijks met je gaat. Zo jong als dat je bent, heb je al meer meegemaakt dan menig ander kind. Wij hopen dat 2012 voor jou en je ouders, Niels en Juul een jaar mag worden vol optimisme!
  Hartelijke groeten van Fam. v.d. Kamp uit Kampen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Maud, jij kent ons niet goed maar pappa kennen wij wel ;-). We leven met jullie allemaal mee en hopen dat de witte heren en dames lief voor jou zijn. Girl power!

  Sterkte!
  Melanie van Rijn namens alle collega's van Achmea Studio

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieve Maud,
  We denken veel aan je hier in Zwolle. Jos en ik hopen dat je deze keer sneller terug mag naar Zwolle om hier weer even tot rust te komen. Wens je papa, mama en je broertje en zusje het beste toe. Tot gauw! Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lieve Maud,

  We hoorden gisteren dat je weer naar huis mocht om lekker samen met Pappa, Mamma, Niels en Juul te zijn. Heel fijn! Gisteren zijn Niels en Juul bij ons geweest. We hebben lekker met z'n allen gespeeld. We denken veel aan jou en aan Niels, Juul, Pappa en Mamma. We hopen dat het thuis goed met je gaat en komen gauw een keertje langs. Doe je de groetjes aan de rest thuis en wens Papa beterschap!

  Groetjes van Iris, Jasmijn en Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lieve Maud,

  Ik ken jou niet maar jou vader des te meer. Ik weet van hem, dat als hij in een trein stapt, dat die ook aankomt. We leven met je mee en we blijven je volgen. Hoewel ik er het volste vertrouwen in heb dat dit een goede afloop krijgt, ben ik benieuwd naar hoe het jullie vergaat. Heel veel sterkte en geluk.

  Liefs van Bart Bouwmeester (SMG Groep) en de kids

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lieve maud.
  ik denk iedere dag aan je in apeldoorn.begreep van opa arnold dat je morgen weer naar groningen moet en donderdag ook weer.wou je even laten weten dat ik heel veel van je hou.nou meid dikke kus en tot snel.
  liefs oom edwin

  BeantwoordenVerwijderen