dinsdag 24 januari 2012

Tweelingzus

Gister was ik om acht uur s'avonds thuis. Er was nog even twijfel of ik weer aan een zakje bloed gezet moest worden. Hiervoor moest er weer bloed geprikt worden. De uitslag kwam pas tegen vier uur binnen. Gelukkig, het was niet nodig. In de middag kwam naast de tandarstdokter ook nog een andere mevrouw een bezoek brengen. Tijdens de eerste kuur heeft zus Juul ook bloed laten prikken. Dit om uit te zoeken of wij een 1 of 2-eiige tweeling zijn. En nu blijken we toch, zoals de vermoedens van pappa en mamma al waren een 2-eiige tweeling te zijn. Gelukkig, hoeft zuslief niet verder onderzocht te worden naar symptomen van een neuroblastoom. En dat kwam deze mevrouw even vertellen. Dat is fijn!
Pappa heeft via de eetzuster nog even patat besteld om dit met ons beiden te vieren. Daarna hebben we de koffers gepakt en zijn we naar huis vertrokken.

5 opmerkingen:

 1. Lieve Maud,
  Fijn dat je weer lekker thuis bent. En ook dat jullie nu niet meer zijn opgesloten. Ik benijd je niet met alles wat je nog moet doorlopen maar we zullen veel aan je denken en in gedachten geven we je een dikke knuffel wanneer je die nodig hebt.
  Veel liefs van Jos en Ina.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Maud,

  Wat fijn, weer thuis! Kun je lekker met Niels en Juul spelen. Ook fijn dat jullie nu niet meer opgesloten hoeven te zijn! Dat lijkt me geen pretje, ook niet voor je ouders. Gelukkig dat Juul niet verder onderzocht hoeft te worden. Die patatjes gingen er zeker wel in? Wij komen gauw weer een keertje bij je langs (als iedereen hier een beetje uitgehoest is...). We denken heel vaak aan jou/ jullie! Een dikke knuffel voor jullie allemaal,

  Arnold, Jacqueline, Bo & Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lieve maud wat fijn dat jullie weer thuis zijn waren de patatjes lekker.ben blij dat juul niet verder onderzocht moest worden zeg.als ik niet meer grieperig ben kom ik heel snel naar jullie toe mis jullie allemaal heel erg.dikke kus tot snel lieve schat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve kleine Maud,

  Gelukkig een goed berichtje.Wat ben jij een dapper meisje zeg.
  Al dat bloed prikken is niet fijn zeg,maar wel fijn dat ze zo goed op je letten.
  Wat een goed idee van papa om patatjes te bestellen,super lekker.
  Natuurlijk moet dat gevierd worden.
  Ik blijf vanaf nu je blogje volgen hoor.

  Dikke knuffel

  Sascha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mariken, Peter en Renate27 januari 2012 om 06:27

  Dag lieve Maud,

  Wat fijn dat je nu een eigen weblog hebt! We waren al benieuwd hoe t met je ging. Wat moet je veel doorstaan... gelukkig is er ook goed nieuws over Juul en je beenmerg!
  Heel veel sterkte en beterschap wensen we jou.

  Knuffels van Mariken, Peter en Renate

  BeantwoordenVerwijderen