zondag 22 januari 2012

"Vrijlating"

Het is zondag en vanmiddag is het infuus van de chemo gestopt. Betekend dat er nog 24 uur gespoeld moet gaan worden zodat ik morgen na het verwijderen van de VAP-naald einde middag (mits, indien alles goed is) naar huis terug mag keren. Dan zal ik samen met pappa bevrijd gaan worden uit de isoleercel, het gevang! We hebben het tot aan nu best naar ons zin gehad hoor al duurde de dagen zonder veel contact met derden best lang. Gelukkig hebben wij skype ontdekt en zelfs pappa kan hier mee uit de voeten. Mijn zus, broer en mamma en ook de familie uit Kampen heb ik live kunnen zien en spreken. Dit doet me goed. Los van het feit dat ik afgelopen dagen redelijk moe was en toch meerdere keren de inhoud van mijn maag voor een tweede keer voorbij heb zien komen ben ik toch mooi door kuur nummer drie gefietst.

2 opmerkingen:

 1. lieve maud wauw eindelijk uit het gevang weg lekkr naar huis naar mammma en niels en juul.geef pappa en mamma en niels en juul maar een dikke knuff van me.lieve schat een dikke kus voor jullie allen.
  liefs edwin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fokko, Merlijn en Tom22 januari 2012 om 11:54

  He boefjes/gevangenen ;-)

  Knap hoor dat jullie al weer 3 kuren hebben doorgemaakt! Hopelijk spoelt alles lekker door en mogen jullie morgen weer naar huis. Dan kunnen jullie de andere familieleden weer in levende lijve zien, toch altijd beter als Skype! Wel stoer dat jullie zo online/interactief bezig zijn.
  We volgen de blog ook op de voet! Op naar goed nieuws!

  Fokko, Merlijn en Tom

  BeantwoordenVerwijderen