zaterdag 14 april 2012

Vrijheid, blijheid

Pappa deed vanmorgen de gordijnen open en de zon kwam naar binnen. En dat terwijl de zon binnen ook reeds aan het schijnen was. En dan bedoel ik mijn eigen persoontje.
Gistermiddag heb ik weer eens moeten spugen en dat heb ik afgelopen nacht nog twee keer weten te herhalen. Helaas kwam hierbij vannacht ook de sonde mee naar buiten en daarnaast kon mijn luier de hoeveelheid plas van een drie uurtjes ook niet meer verdragen. Een fijne onderbreking van de nacht.
Wat geweest is is geweest en inmiddels heb ik vanmorgen pappa weten te verassen met een volle ook weer overstromende luier. Dit keer een dunne best riekende poepluier. Hier zijn we blij mee want dan hoef ik geen klisma in mijn poepertje gedrukt te krijgen. Dat we hier blij mee zijn is toch geweldig, voor velen de normaalste zaak van de wereld maar voor mij een aangename bijkomstigheid.
Zuster "Tiene" kwam ons vanmorgen verblijden met zeer goed nieuws! We hoeven niet meer in de isoleer. De waterpokken zijn lekkere korsten geworden en meer dan ingedroogd. De sluizen mogen open! Helaas mag ik de gang niet op vanwege de chemo, maar toch, het geeft toch vrijheid.
Ben nu aan het kleuren, aan het meezingen met de muziek en met mijn grote kijkers pappa aan het gelukkig maken.
En dan krijg ik ook nog net te horen dat mamma, Niels en Juul straks komen................................mensen, ik ben blij!!!!

2 opmerkingen:

  1. lieve Maud, Wat goed te lezen dat je lekker aan het kleuren en zingen bent! Dappere dodo!!!!
    Als het goed is zijn mama, Juul en Niels er nu ook. Geniet ervan. XXX André, Daniëlle, Nina, Noah en Nann

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een karakter om ondanks.....gewoon weer de draad oppakken met een goed lied en een stukje kunst SUPER HOOR MAUD...
    Groet Amersfoort Johan en Patricia

    BeantwoordenVerwijderen