maandag 21 mei 2012

Dagje sauna

Na drie keer scheepsrecht te hebben gemaakt met poep ben ik afgelopen nacht maar eens over gegaan op spugen. En wel twee keer. Dit was al weer een tijdje geleden. Vandaag heb ik ook met het spugen drie keer scheepsrecht gemaakt. Vanochtend heb ik me heerlijk laten verwennen in sauna UMCG. Het kuren zit er op, de temperaturen op mijn kamer liepen hoog op door de naar binnen schijnende zon, dus dacht ik, nu maar eens een lekker bad. Jawel, mijn verblijf is uitgerust met bad! De VAP naald moest er eerst nog even uit want met een naald in bad is niet zo'n goed idee. Het water mocht echter niet tot aan het VAP komen gezien het gevaar op onsteking en besmetting. Dit mocht de pret niet drukken. Samen met de op de OK/uitslaapkamer verkregen badeendjes en een miniemmer en schepje heb ik me meer dan een uur heerlijk weten te vermaken. De kraan met warm, uit Groningense bronnen afkomstig, water bleven maar doorstromen. Op de achtergrond zorgde pappa voor muziek en bellenblaas om te zorgen voor extra sfeer. Na deze heerlijke ontspannende ochtend werd de nieuwe naald weer aangeprikt. Dit voor het extra vocht om mijn lichaam weer heerlijk door te spoelen en uiteraad voor het toedienen van alles voor de aankomende week. Pappa zorgde dat de nodige kralen voor aanprikken en het vervangen van de pleister snel ter plekke waren om zo aan de kanjerketting te rijgen. Pappa noemt het trouwens een kankerketting en zit bovenop het spaarsysteem. Hij wil alle kralen hebben. En ik ook want het zijn mooie kleurrijke kralen. Om het ontspannen compleet te maken heb ik mezelf heerlijk te rusten gelegd op mijn bed alwaar ik snel in slaap viel en lekker twee uurtjes naar droomland ben geweest. Voor nu zit ik heerlijk te tjillen/chillen (is gelijk aan relaxen) op mijn bed, al kijkend naar de net per post verkregen Bumba in Afrika. Een super cadeau. Niet alleen voor mezelf maar ook voor pappa. We hebben het gezellig en drinken thee. Dit doen we in combinatie met het eten van een zakkie chips. Al met al was het tot nu toe een geweldig fijne dag. Villa UMCG, dank!

3 opmerkingen:

 1. Hallo,

  Na allerlei ellendige berichten van andere kindjes hebben jullie misschien steun aan de volgende site: www.wiekekamphuis.nl.
  Een nichtje van een collega van me heeft hetzelfde gehad, zelfde stadium als Maud en zij heeft het gered. Ze is nu 5 jaar vrij (niet naar Amerika geweest).

  Sterkte in deze strijd!

  Met vriendelijke groet,

  Chantal de Bordes
  (van de tweeling-wagen)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha Maud, die malle papa van jou, ik moest wel eventjes lachen. Onmiskenbaar die humo, ook hoe het omschreven is. Wat fijn dat je zo'n leuke badsessie hebt gehad. Doeg kanjer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt in ieder geval genoten van de badsessie! Heel erg knap voor papa en mama hoe dat het allemaal draait!

  BeantwoordenVerwijderen